sort
Volkswagen Caddy 1.9 SD (Патничко)
Volkswagen Caddy 1.9 SD (Патничко)
Цена: 17,928 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 03.04.2017 09:00:00

Регистарски број: SK-563-MGГодина на производст: 1996Состојба: Нерегистрирано Неисправно

Peugeot 306 XRD (Патничко)
Peugeot 306 XRD (Патничко)
Цена: 32,854 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 03.04.2017 11:00:00

Регистарски број: SK-264-OPГодина на производст: 2001Состојба: Нерегистрирано Неисправно

Zastava Jugo Skala Poly (Патничко)
Zastava Jugo Skala Poly (Патничко)
Цена: 8,154 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 03.04.2017 13:00:00

Регистарски број: SK-561-BTГодина на производст: 1991Состојба: Нерегистрирано Неисправно

FIAT Punto 1.9 DS (Патничко)
FIAT Punto 1.9 DS (Патничко)
Цена: 14,051 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 03.04.2017 15:00:00

Регистарски број: SK-341-KJГодина на производст: 2001Состојба: Нерегистрирано Неисправно

FIAT Punto 1.9 SD (Патничко)
FIAT Punto 1.9 SD (Патничко)
Цена: 17,755 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 04.04.2017 09:00:00

Регистарски број: SK-665-JNГодина на производст: 2000Состојба: Нерегистрирано Неисправно

FIAT UNO 60 (Патничко)
FIAT UNO 60 (Патничко)
Цена: 7,612 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 04.04.2017 11:00:00

Регистарски број: SK-429-FJГодина на производст: 1994Состојба: Нерегистрирано Неисправно